Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pavel Skeptik1

29. 6. 2010 7:04
Dobrý!

Takovýhle v Bruselu vyšetřujeme každé úterý až do jejich odvolání! Pyžamo a kartáček na zuby ssebou, trvá to trochu déle!

Váš

Žuze Manuel Dureu Barozu,

Dědičný a evropskými národy v(y)olený Velký Bratr  

0 0
možnosti

Niktor

29. 6. 2010 2:18
Ach ty polopravdy

Brojíte proti polopravdám a sám polopravdy prezentujete. Co se týče antisemitismu v Holandsku, tak zde bych si počkal, jaká induvidua ti převlečení policisté pochytají a až pak bych vynášel soudy. Teď k věci: 1.) Ve vašem článku píšete, jak se novináři snaží zaonačit agresi vůči židům páchanou muslimy a že ty články je nutné "podrobně prostudovat", přitom v jednom z těch článků hned PRVNÍ věta zní "Krátce před zahájením tanečního vystoupení napadli muslimští mladíci v

Hannoveru členy židovské skupiny Chaverim." Ani v tom anglicky psaném článku není totožnost útočníků nijak ututlaná. 2.) Geert Wilders rozhodně neobhajuje evropské tradice a neupozorňuje na militantní islamismus. Wilders označuje islám (s pomocí polopravd a lží, které vy tak nesnášíte) za absolutní zlo (muslimové jsou pak tak špatní, jak moc jsou věřící) a sebe staví do pozice jednoho z mála spasitelů, který dokáže zabránit tomu, aby se Holandsko nezměnilo v Saúdskou Arábii.

0 0
možnosti

Niktor

29. 6. 2010 2:26
Re: Ach ty polopravdy

3.) Posuzujte prosím nacizmus podle primárních a ne sekundárních znaků. Nacismus udělal z jedné nábožensko-etnické skupiny zlo, které nerespektuje západní hodnoty, snaží se je zničit a ovládnout svět. Konkrétní techniky propagandy atd. později používaly rlzné ideologie a nemůžeme je kvůli tomu označit za nacistické. Na druhou stranu se nelze divit, že někdo s nacizmem spojuje Wilders, protože ten o muslimech říká prakticky totéž, co nacisté o židech - jen s tím rozdílem, že nebezpečnost muslimů nemá být dána geneticky, ale nábožensky. 4.) Prodejnost Men Kampfu je důkaz čeho? Výborně se prodává i v Indii (tam mají dokonce celé prodejny s nacistickými "suvenýry") nebo v Japonsku...Jsou Indové a Japonci nacisté? Co když prostě jen pohlíží na Hitlera podobně jako třeba my na  Napoleona? To že Ahmadínežád popírá holokaust rovněž není žádný důkaz toho, jak mají muslimové rádi antisemitismus nacistického stylu.

0 0
možnosti

Kruton

28. 6. 2010 21:56
Nizozemští extrémisté

....a média se nám snaží udělat extremistu z Wilderse, který se právě extremismu snaží zabránit..... Když si před pár lety objednala EU průzkum o stavu antisemitismu v Evropě, tak z výzkumu vyšlo, že největším zdrojem sílícího antisemitismu jsou muslimští přistěhovalci. To ale nebylo dostatečně korektní a tak tu zprávu euroúředníci zfalšovali a vymysleli si vzestup hnutí skinheads..... Fakt nahlavu!!

0 0
možnosti

paltt

28. 6. 2010 20:43
multikulti

Kdo se jedinej neboji a dela spinavou praci, div ne za cely svet? Izraelci.

Pohadkove a libive reci o mirumilovnem islamu jsou a zustanou zase jen kecy! To pstrosi chovani prijde Evropu pekelne draho. A nevim zda je z toho svinstva cesta ven.

Mimochodem, kdyby slo dat 3 karmy, tak tam jsou, takhle jen jedna. Kazdopadne dekuji za pravdu. To se tady, zrovinka tady na tomhle serveru, nenosi.

0 0
možnosti

kirduk 4

28. 6. 2010 23:08
Re: multikulti

Izrael !R^R^R^

0 0
možnosti

Královna Medvědice LXXXVIII

28. 6. 2010 19:23
multikulturalismus

už začal požírat svojí matku

0 0
možnosti

iluminat

28. 6. 2010 18:20
tak si zase Evropa kraci do hnoje

tentokrat ani USA un nepomuze, jednak uz na to nema, a ani se uz americane do te pomoci nehrnou, kdyz jsem pred 42 lety prisel do Ameriky tak mi zarazelo jak vstricne se na Evropu divali, i tenkrat veterani, proc bojovali? Inu, jsou to nasi predci. Dnes uz maji vetsina toho evropskeho antiamericanismu po krk

0 0
možnosti

pifl

28. 6. 2010 18:51
Re: tak si zase Evropa kraci do hnoje

Souhlasím s Vámi.R^

0 0
možnosti

jafava

28. 6. 2010 18:19
Karma, mnohonásobná;

také se již pomalu učím dešifrovat naše politicky korektní zpravodajství. Nevím komu to slouží, jen se domnívám, ale takové zprávy si mohou strčit za klobouk.

Člověk si zase zvyká číst mezi řádky, aby byl alespoň trochu v obraze. Vždyť dnes již jsme natolik součástí Evropy, že pokud se nějaký magor rozhodne, bude se tohle multikulti rejdění provozovat i u nás. Bezbřehá tolerance je korektní cesta k pomalé a bolestné sobevraždě.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS