Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Čadil je borec a zatím to tady nikdo lépe nepopsal. Rodič I.(nebo II.? co je vlastně matka?)

0 0
možnosti
Foto

...zajímavé...můžete dohledat kde je takové doporučení EU zakotveno? Já to neumím, ale rád bych to případně použil v blogu.:-) Děkuju a přeju fajn Vánoce.

1 0
možnosti

Přijatelnější by bylo číslování.A na překáčku bez rozdílu pohlaví.Pro fyz.osoby namísto občanského průkazu číslo na předloktí.........:-)[>-]

1 0
možnosti
Foto

povedené a trefné. Teď už zbývá do europarlamentu, po vzoru starověkého Říma, zvolit koně nebo jiné živočichy, u těch bude alespoň jisté, že si zachovají zdravý rozum.

3 0
možnosti

Mám takový pocit, že poslankyně Europarlamentu, i mnozí poslanci, jsou tam již příliš dlouho a nějak jim to leze na mozek. Islamizace Evropy se všemi důsledky jako je postavení ženy na úroveň mixéru nebo vysavače, někde je to lepší, i za několik krav, izolace od světa, burka, hidžáb, to jim nějak nevadí. Ani to, že až rozbourají hodnoty západního světa, pak budou muset přijmou ty výše jmenované, jejich výčet není zdaleka úplný, proto by EU měla organizovat exkurze europoslanců do muslimských lokalit Bruselu, Londýna, Paříže, Berlína a mnoha dalších měst, také do arabského světa, aby měli dostatečné znalosti a vědomosti k tomu, aby mohli připravovat lid na to, co se pro něj chystá. Tedy do zmíněných lokalit si mnohdy netroufá ani policie, ale s finančními možnostmi EU by se snad dalo nějak zařídit. A počet imigrantů lavinovitě narůstá a my zde řešíme rodiče A a B, k pláči!

Na závěr, jeden náš člověk působil roky v jedné muslimské zemi, znal velmi dobře zemi i všechny zvyky. Pak se sem opět po pár letech vrátil a byl ohromen, ženy, které dřív ukázněně chdily minimálně pět kroků za svým pánem a vládcem, najednou chodily deset metrů před ním. Byl z toho naprosto konsternován, tak se jednou nenápadně zeptal, v čem že to vězí, takový zásadní obrat, odpověď byla prostá - miny!

Ty základní hodnoty bychom si neměli nechat nikým brát, rodina, Vánoce a Ježíšek, Pražský hrad, Národní divadlo, tak doufám, že volby do Europarlamentu přinesou tak potřebný „průvan". A pro ty, kteří ještě neviděli, že jsou i lidé názorů jiných, připojuji odkaz zde: http://www.youtube.com/watch?v=sQC375vGj9Q <http://www.youtube.com/watch?v=sQC375vGj9Q>;

Tak si všichni užijte Vánoc a Ježíška, už tu byla řada pokusů nám je vzít, třeba Zápotocký a děda Mráz: http://www.youtube.com/watch?v=yJZMag08A54, na vlastní uši jsem to jako dítko slyšel,,dostal jsem pak v papírovém pytlíku i pomeranč, viděl jsem něco takového poprvé v životě!!  Pak nějaký Santa Claus, ale pevně věřím, že Ježíšek se nedá!

3 0
možnosti

M10i15l50a47n 83R69a58d25e60k

23. 12. 2013 23:54

Jezisek se zatim neda, ma spravnou image, totiz zadnou. Santa uz vice drazdi.

1 0
možnosti

M81i31l83a87n 27R64a55d38e52k

23. 12. 2013 22:22

ted asi nastene problem ve Spanelsku, tam neni slovo pro rodice, jsou to "padres". Matka - madre, otec - padre. Oboji - padres. Co ted?;-D

Jako sestra - hermana, bratr - hermano - oboji - hermanos, neni slovo pro sourozence, totez pro deti. To bude jednou sranda.

3 0
možnosti
Foto

Jdu si dát panáka prarodiče rodiče.

0 0
možnosti

Moc pěkné.

Politicko-právně korektní vánoční přání již nějakou dobu existuje:

http://glitter-girl.blog.cz/1012/pravnicky-korektni-vanocni-prani

1 0
možnosti
Foto

...pak že Petr Mach nemá charisma. Má.

1 0
možnosti

oni jsou schopni to opravdu takto prepsat:-) nepodcenuj je. a hlavne nepodcenuj podrztasky, ktere "doporuceni" povazuji za nutny zavazek.:-)

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS