Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Závan zdravého selského sarkasmu. Díky.

2 0
možnosti
MN

Vypadá to, že Zelení i nadále zůstanou okrajovou stranou...

1 0
možnosti
Foto

Poslyšte, a nezavání do diskriminací homosexuálů? ;-D

0 0
možnosti
TP

T89o70m71á76š 61P11í39c14l

26. 1. 2015 12:03

Skvele. Doufam, ze ted Zeleni nezustanou jen u toho a podivaji se treba na postaveni zen v ceskych muslimskych rodinach.

4 0
možnosti
RC

A co budou delat, když jedno pohlavi kandidovat nebude? Tak budou porusovat stanovy? Trbe CSSD ma ve stanovach jedno mistopredsednicke místo pro zenu a dlouho zadnou nedokazali zvolit. Otazka je, zda to nebylo lepsi, nez pani Gajduskova.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3842x
Blog na iDnes.cz mám už nějakých pár let, ale v poslední době píšu jen tu a tam, když se sejde nápad a trocha času, což nebývá zas tak často.
Zabývám se grafickým designem a tvorbou internetových stránek, rád fotím, kreslím a maluju. Budu rád, když se podíváte na mé internetové portfolio, případně na galerii mé tvorby na deviantArtu. Provozuji web www.angrenost.cz, zabývající se světem J. R. R. Tolkiena, včetně encyklopedie, slovníku, ilustrací, diskusního fóra a dalšího. Jsem autorem webu Promonarchii.cz, která si klade za cíl představit myšlenku monarchie jako zcela moderního systému, který může i v současnosti nabídnout mnoho předností v porovnání s republikou.
Jsem členem politické strany Koruna Česká a občanského sdružení Campamento '99