Diskuse

Obchod s orgány? Proč to pobouření?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Díky za tenhle článek. R^

1 0
možnosti

J42a63n 57P10a11v13e85l

3. 8. 2015 19:09

Nevím, nakolik to je pravda (upřímně řečeno, kampaň na youtube ve mě nevzbuzuje ani kapku důvěryhodnosti), ale přistoupím-li na to, že to je pravda, nějak mě to nepobuřuje.

Není to nic hezkého (a mnoho věcí v našem životě je lepší nevidět). Interrupce po třetím měsíci by také existovat neměli. Ale mám z toho ošklivý pocit, že jde jen o jednu z dalších kampaní odpůrců jakýchkoliv interrupcí.

1 1
možnosti

Zkuste googlit. Je to v USA hodně velká aféra, naše média z nějakého důvodu nezajímá.

1 0
možnosti

Ono podobná ale ne tak drastická /přeci jen nejde o člověka/ je i konzumace masa, kdyby před námi zabili telátko a pak nám z něj nabídli telecí řízek, asi by nám nechutnal tolik, jako když se to odehraje mimo naše oči a my si už jen pochutnáváme na dobrůtce.

2 2
možnosti
Foto

Nad tímhle si budu muset popřemýšlet...díky.

0 0
možnosti

Skvělý článek a naprosto pravdivý R^

2 0
možnosti

No proc to poboureni ? Protoze je to zlo. Pokud se stanou organy obchodovatelnym zbozim a poptavka preroste nabidku, vzroste cena tak, ze se stane lukrativni pro organizovany zlocin.

3 0
možnosti
Foto

Zlo je i loupež a přesto je to zde legalizované formou daní.

0 1
možnosti

Karma. Jinak, nevšimla jsem si o tom v českých médiích ani řádku. V Polsku i silně komerční a obvykle velmi antikonzervativní a anticírkevní TVN mělo o tom alespoň reportáž. Je to opravdu velký skandál.

4 0
možnosti