Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Zemana nemám rád jako socialistu a velezrádce, a je mi jasné, že této mimořádné akce se museli zúčastnit všichni majitelé klíčů. Přesto vím, že je osobnost a vysoce inteligentní, proto vím zcela jistě, že lidé jejho inteligence vždy vědí, kdy mějí dost. Ale kohokoli odsuzovat, jak je to jednoduché, zvláště když je přitom nenávist či zaujatost,pak je myšlení zaslepeno emocemi. Omlouvám se,ale hodnotím výhradně objektivně, at je to kdokoli.

3 2
možnosti
AJ

To, že Zeman pije, věděl před volbami každý, a stejně ho většina volila, protože Kárl je ještě horší... o tom to je!:-)

7 4
možnosti
VH

Ostudu si občas udělají i lidé s "modrou krví". Viz Karlovo vyspávání.

Miloš asi na ruské ambasádě nechtěl nikoho urazit odmítnutím a ono se to nějak zvrtlo....

5 6
možnosti
Foto

Bože můj,"Miloš asi nechtěl nikoho urazit a ono se to nějak zvrtlo"!Že se to nějak "zvrtlo" bych ještě uvěřil ale,že nechtěl nikoho urazit tomu nikdo nemůže věřit!Nakonec Miloše dostanou na kolena ne Sudeťáci ale jeho Ruští bratři:-)!

4 7
možnosti
Foto

Já bych řekl, že to  jeho objímání stromů z něj vycuclo všechnu sílu a proto se motá a padá ze schodů.

7 6
možnosti
MP

Najde-li se tu někdo, kdo není zaujatý a měl někdy vysokou horečku, tak ten jistě pochopí. Ostatní bohužel ne ,zvláště je-li někdo zaujatý a má v sobě nenávist.

5 19
možnosti
LS

Vysoká horečka neudeří z hodiny na hodinu. Pokud dokázal večer juchat u Rusů...

9 6
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3842x
Blog na iDnes.cz mám už nějakých pár let, ale v poslední době píšu jen tu a tam, když se sejde nápad a trocha času, což nebývá zas tak často.
Zabývám se grafickým designem a tvorbou internetových stránek, rád fotím, kreslím a maluju. Budu rád, když se podíváte na mé internetové portfolio, případně na galerii mé tvorby na deviantArtu. Provozuji web www.angrenost.cz, zabývající se světem J. R. R. Tolkiena, včetně encyklopedie, slovníku, ilustrací, diskusního fóra a dalšího. Jsem autorem webu Promonarchii.cz, která si klade za cíl představit myšlenku monarchie jako zcela moderního systému, který může i v současnosti nabídnout mnoho předností v porovnání s republikou.
Jsem členem politické strany Koruna Česká a občanského sdružení Campamento '99