Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlasím s vámi, plně souhlasím a karma.

No a ta propagace hokeje? Je to kšeft velkého rozměru a navíc vždy platilo: dejte lidu chléb a hry a nebude se bouřit. ;-)

11 0
možnosti
Foto

Tak naši největší zastánci západní "demokracie" by měli fandit týmu USA... a nejvíce plivat na tým Ruska...

1 4
možnosti
PK

P98a13v67e45l 49K68i75l19i88k

16. 5. 2015 17:41

1) Zase bych tak nepřechvaloval severský země. Používání státních symbolů je na mnoha místech zakázáno. Aby to nepohoršovalo imigranty kteří přijeli kulturně obohatit Evropu a zacránit její sociální systém svou prací. Například ve Švédsku.     2) Velmi by mě zajímalo, kolik fanoušků podepíše petici proti povinému přerozdělování imigrantů (=osadníků,kolonizátorů)?  A kolik fanoušků přijde na demonstraci až v Evropskej unii rozhodnou že Česko je vlastně součástí Afriky a musíme přijmout všechny co nám sem EU pošle?

3 1
možnosti
PK

P68a21v95e52l 52K61i31l38i38k

16. 5. 2015 17:52

3) A nebo v tej Anglii. Na každým druhým rohu mešita, anglicky už se někde vůbec nedomluvíte. A když jde otec nahlásit že mu znásilnili dceru, tak ho zavřou za to že je rasista. Mávání na královnu je poslední co jim zbylo. Vzpomínka na Anglii která umírá před očima.

2 1
možnosti
MK

Mě je to fuk.Zatím se utkání vyvíjí tak, jak má. Tedy pro moji sázku u Fortuny :-)

0 0
možnosti
Foto

To je švejkovská tradice. Když nás obsadí Rusové s tanky, my jim to za trest natřeme v hokeji. Je nám jedno, že jíme náhražky a odpadky, hlavně když si můžeme tu a tam zařvat: "góóól!!!". Prostě "česká pomsta" za českou malost.

11 0
možnosti
RC

To, ze lidi ji nahrazky, je ciste jejich volbach. Pokud je hlavnim a jedinym kriteriem cena, pak to tak dopada.

0 0
možnosti
RC

A to jste si nevsiml, jak uderem pulnoci 31.12. lide masove slavi vznik Ceske republiky?;-D

2 0
možnosti
TH

Mluvíte mi z duše, příteli.

1 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3842x
Blog na iDnes.cz mám už nějakých pár let, ale v poslední době píšu jen tu a tam, když se sejde nápad a trocha času, což nebývá zas tak často.
Zabývám se grafickým designem a tvorbou internetových stránek, rád fotím, kreslím a maluju. Budu rád, když se podíváte na mé internetové portfolio, případně na galerii mé tvorby na deviantArtu. Provozuji web www.angrenost.cz, zabývající se světem J. R. R. Tolkiena, včetně encyklopedie, slovníku, ilustrací, diskusního fóra a dalšího. Jsem autorem webu Promonarchii.cz, která si klade za cíl představit myšlenku monarchie jako zcela moderního systému, který může i v současnosti nabídnout mnoho předností v porovnání s republikou.
Jsem členem politické strany Koruna Česká a občanského sdružení Campamento '99