Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Osobne jsem byl vzdy zastancem republikoveho systemu po vzoru US, ale ten plati pouze v Americe. Vubec by me nevadil navrat monarchie do CR, kde by se navratilo nastaveni statu zpet do systemu, kde veci davaly smysl. Kde byla historicka kontinuita, spadovost a take hlava statu, za kterou se clovek nemusi stydet. Rad bych zase videl Cechy, Moravu a Slezsko na mape Evropy, zemske vlady a jejich tradice... Mozna jeste neni pozde.

1 0
možnosti
AR

Je to tak. Jenže tuto skutečnost po vzniku ČSR u nás média přecházela mlčením. Dobré připomenutí od autora.R^

2 0
možnosti
MK

Výborný článek. Je to tak, v současné době jsou i zbylé monarchie pochybné, neboť se "bojí" korunovat. Zvlášť v katolickém Španělsku nebo Belgii nechápu, proč není král korunován. Tak jsou to monarchie či co?! V rámci falešné evropské korektnosti se nekorunují..

2 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3842x
Blog na iDnes.cz mám už nějakých pár let, ale v poslední době píšu jen tu a tam, když se sejde nápad a trocha času, což nebývá zas tak často.
Zabývám se grafickým designem a tvorbou internetových stránek, rád fotím, kreslím a maluju. Budu rád, když se podíváte na mé internetové portfolio, případně na galerii mé tvorby na deviantArtu. Provozuji web www.angrenost.cz, zabývající se světem J. R. R. Tolkiena, včetně encyklopedie, slovníku, ilustrací, diskusního fóra a dalšího. Jsem autorem webu Promonarchii.cz, která si klade za cíl představit myšlenku monarchie jako zcela moderního systému, který může i v současnosti nabídnout mnoho předností v porovnání s republikou.
Jsem členem politické strany Koruna Česká a občanského sdružení Campamento '99