Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

stedrik

6. 3. 2011 0:00
kde jste byli,

když postupně zanikaly nejdříve obuvnický  firmy pak textilní, sklářský firmičky. Zřejmě na nějakým VIP večírku s celebritami v čínských botách, v hadrech od vietnamců a s levnou skleničkou v ruce dovezenou taky s Asie. Ono souvisí všechno ze vším, když není tolik práce pro jedny, nejsou od těch prvních ani peníze pro ty druhý. Že to nakonec  bude sakra bolet i stavebnictví, vám je naprosto jedno, přestože i tam se zvedá DPH na 20%. Ale o to vám vydavatelům nejde. Vám jde o těch deset procent, které dostáváte od státu jako vratku, která je milá jako další marže. Když už, tak by jste měli mít petici proti zvedání DPH jako takovému, takhle je to příliš průhledný boj pro vlastní kapsu.

0 0
možnosti
M

Master_Raa

5. 3. 2011 23:18
Vzdelani pricina vseho problemu

Autor to popsal dokonale, bohuzel nepochopil.

Vzdelany clovek je pricinou vsech problemu. Premysli, doplnuje si informace, snazi se s nimi pracovat, dokonce proti Vam argumentuje. A co je nejvetsim problemem, dozaduej se platu odpovidajici jeho schopnoste.

Zato takovy blb, to je idealni obcan. Jako zazrak bere i vychod a zapad slunce a je vam vdecen, ze jej kazdyden pro nej delate. Plat pokud mu nejaky date Vam na prikaz zase rad odevzda, pokud jej nakopnete tak Vam jeste podekuje a kdyz si date praci a vysvetlite mu co ma delattak to bez remcani bude delat i kdyby ho to melo zabit.

0 0
možnosti
H

hafusak2

3. 3. 2011 21:16
Vždyť je to účel!!!

Lidem musí stačit televize, Blesk, Aha a další bulvár. Protože kdo čte knihy může být až moc chytrý pro dnešní dobu, která žádá tupé stádo. Takovou věc není možné připustit!Rv

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS