Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

strycek-Joe Ltd.

18. 12. 2011 18:53
Havlopravdaři

mají plné právo uctívat svého představitele

0 0
možnosti

hasmen

18. 12. 2011 18:27
Musíme tam všichni,v tom je jediná spravedlnost...

Jako běžný občan by se toho krásného věku nedožil,lékaři mu jako hlavě státu podstatně prodloužili život... Ano,byl to u můj president,ale svíčku mu nezapálím.

1 0
možnosti

mokrykcb

18. 12. 2011 18:23
mluvte za sebe!

mě rozhodně chybět nebude!

4 0
možnosti

vodní želva

18. 12. 2011 18:49
Re: mluvte za sebe!

Mluví za seve a spoustu dalších. Vy jste si svým příspěvkem užil svých 5 vteřin slávy - to když jste to slavnostěn psal. Nepředpokládám, že jste u toho psaní také přemýšlel. Vážený pane, jsou chvíle v životě lidském, kdy je lepší být zticha. Tuto chvíli jste promarnil.

1 0
možnosti

michal_maly

18. 12. 2011 18:17
Ano máte opravdu, první zvolení V Havla prezidentem bylo oj

O zemřelých jen dobře, proto zde nebudu psát výhrady, které smrt neodstraní. To co jste po "revoluci" mohl a můžete, není zásluhou jediného V. Havla. Jednak to byl přirozený vývoj, na druhou stranu byste spíše měl poděkovat studentům z listopadu 1989. A revoluce? Nešlo o žádnou revolici, ale o dobrovolné poklidné předání moci politické za slib, že komunistům zůstane moc ekonomická a tak se také stalo. Stačí se podívat kdo ovládl banky, klíčové podniky, kdo a jak je privatizoval a nebo tuneloval. Stačí zalistovat v historii a vzpomenout si na roli JUDr. Čalfy při těchto jednáních o předání moci a první volbě aklamací a ta role byla zásadní. A ta první volba byla opravdu ojedinělá, ale další si s ní příliš nezadaly (mám jak posoudit, neb jserm byl poblíž). Já neberu V. Havlovi jeho roli v disentu a ani to, že a jak reprezentoval následně stát. Ale dávat mu zásluhu za sametovou revoluci (až ta jej vynesla, ale on ji neodstartoval) mi připadá příliš při vší úctě k jeho památce.

1 0
možnosti

Slavomír 1966

18. 12. 2011 18:13
.........................

Naštěstí nadpis vašeho článku neodpovídá realitě. Nezemřel prezident České republiky, kterého by byla opravdu veliká škoda. U prezidenta České republiky je jediná nevýhoda to, že mu za rok a kousek skončí mandát a už druhého takového prezidenta mít nebudeme.

Zemřel občan jménem Václav Havel, nikoli prezident republiky.

Sbohem, občane Havle, budiž Vám odpuštěno vše, co jste udělal špatně, a že jste toho špatně udělal nesmírně mnoho.

4 0
možnosti

Camino.

18. 12. 2011 19:00
Re: .........................

A protoze 90% Cechu zije na hranici bidy, nema strechu nad hlavou ani klavesnici pred sebou....za vse muze jedna osoba....ta ktera nas dala zpet na mapu sveta. Za to, ze jsme pokriveni on nemuze.!

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS