Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J10o58h17n 16P57e96t65r14e37s

21. 11. 2012 16:52

Článek i příspěvky jsou frustrující.Hledáte na Bruselu mouchy,ale necivilované způsoby našich vládních úředníků.korupce vČR na úrovni Zimbabwe,fetování mládeže,zločinecké okrádání státu kmotry,komunisti na vašem prahu atd.vám nevadí?!Přál bych Česku,aby ho EU vyloučila,abyste poznali svou všeobecnou zaostalost a buranství!Maucta.Rv:-/

0 5
možnosti

Má úcta, pane kultivovaný Johne Petersi. Podle Vašeho způsobu vyjádření je vidět, že neomalenost Vaši jemnou duši opravdu zraňuje. My jsme opravdu (narozdíl od Vás, zaostalí burani). Mimochodem, jak jste přišel na to, že nám nevadí korupce našich úředníků? Pokud máte zájem o toto téma, musíte si vyhledat článek s příslušnou tematikou - tento článek byl totiž o zákazu křesťanského symbolu na pamětních mincích - pro jistotu Vám to připomínám.

10 0
možnosti

M92i26l41a62n 60R51a59d73e81k

20. 11. 2012 22:29

tak mi vrta hlavou- v materskych skolkach bude muset byt 60% ucitelu a 40% ucitelek? Do takove skoly - hlavne skolky - bych dite nedal. A v samoobsluhach bude taky takove rozdeleni u kasy? Krucinal, to budete cekat u kasy hodiny, oni chlapy jsou na tohle desne nesikovni a pomali. Co takove jerabnice, soustruznice, traktoristky? Hornice? Jako za sociku? I kdyz tenkrat jich tam tolik (40%) nebylo.

4 0
možnosti

Paradoxní je, že Evropské komisi vadí pomazánkové máslo a křivé okurky, ale nevadí jí, že se do potravin smí přidávat jedy jako aspartam a glutamát.

5 0
možnosti

M14a43r87t30i56n 63P13á28t50ý

20. 11. 2012 22:32

A u zubaře Vám do úst nacpou arsen a ještě poděkujete. Fakt by s tím EU měla něco dělat!EUVR^

3 0
možnosti

Problémem EU je, že její představitelé nemají vůbec žádnou vizi. Členské státy se ještě nedokázaly rozhodnout, zda to bude federace, nebo ne. Ono to k té federaci salámovou metodou spěje, ale tomu také odpovídá úroveň eurobyrokracie. Šmudlové bez reálné politické moci lidem ztrpčují život, ale hlavně, že vykáží činnost. Vybírají si "bohumilné" oblasti, kde nejde o mocenské zájmy, takže nehrozí, že někomu zkříží cestu. Tuhle zakáží kříž, onde zakáží rtuťové teploměry a nezajímá je, že za ně není odpovídající náhrada... Celé to znamená, že je EU neskutečný paskvil, takový kočkopes - ani hotový stát, ale už ani nadnárodní organizace. Občané EU by měli být postaveni před volbu: chci eurofederaci ANO-NE, a podle výsledku tohoto by se EU měla zařídit. Buď se změnit ve skutečný federální stát se silnou ústřední vládou, nebo se vykašlat na další integraci a využívat výhod volného trhu. Jinak se EU změní v něco hodně odporného.

4 0
možnosti

P74a26v48e17l 13K83u71r29a51l

21. 11. 2012 13:15

Klidně ať si občasné kteří řeknou ANO udělají federaci... ale ať do toho netahají nás co řekneme ne.

Holt nebude "stát" determinovám územím ale pouze a jenom příslušností. Nás co unii nechceme by se vůbec nemuseli týkat federální směrnice a daně a mohli by sme si řešit naše území bez vás.

2 0
možnosti

není daleko doba, kdy se svatému Václavovi bude moci říkat jen Václav.. EU přičinlivě pracuje, aby kromě současných problémů vytvářela další nové zdroje problémů..

0 0
možnosti

Geniální článek, ty opravené vlajky Švédska a Spojeného království nemají chybu.:-)) - Myslím, že podstatu problému dobře vystihl americký právník Joseph Weiler, ortodoxní Žid, který mj. Itálii proti zákazu křížů v italských školách:  sekularisté pod pláštíkem neutrality usilují o to, aby byl prosazován jeden světový názor (ten jejich) na úkor jiného (zbožnosti).

4 0
možnosti

J51o72s43e70f 87P93o80t27r

20. 11. 2012 21:22

Když šlo o pomazánkové máslo, které máslem není, reagoval jsem, že je to projev západoevropského smyslu pro pořádek a logiku, což asi je pravda. S tím co se stalo slevenským mincím nesouhlasím.

Chci žít v Evropě bez hranic, chci se považovat za Evoropana, a až v druhé řadě za Čecha, ovšem chci žít v historickém křesťanském duchu Evropy, která světu dala demokracii, vědu a umění, a svými ideály si podmanila a podmaňuje ( viz Ćínu v dnešní době) celý svět.

Bez křestanství bychom dneska žili dneska v prvobytně pospolné otrocké společnosti a na tyto civilizační výdobytky by čekali naši potomci dlších patnácet let, jako od Řeků do XVI. století křesťanské éry.

Je to jasná známka dekadence Evropy a začátek jejího konce vlivem   opuštění křestanských zásad.

3 2
možnosti

S poslední větou souhlasím, nicméně velmi vyspělé civilizace tu byly dávno před křesťanstvím. Naopak, křesťanská nauka ještě v 19.století vědu docela brzdila.

4 2
možnosti

Pane Čadile, nejenže to hloupě vyznívá, ono to doporučení Evropské komise skutečně hloupé je. Přímo neuvěřitelně. Doporučují se "kvóty zastoupení žen" v podnicích (oni to soudruzi blahé paměti s emancipací také mysleli dobře s ženami a jak to dopadlo), odstraňují se náboženské symboly, které evidentně patří ke kulturním tradicím jednotlivých zemí. Přitom opravdu nevím, čí náboženskou svobodu se EU snaží hájit, když jde o symboly křesťanské a celá Evropa se ke kořenům křesťanství jako ke svému kulturnímu odkazu hlásí. Že by Brusel hájil Evropu před samotnou Evropou?  Já už si začínám připadat jako za komunismu. Netuším, v jaké hlavě se takový nápad mohl zrodit, ale ta dotyčná hlava se mi jeví jako... dejme tomu neinteligentní. Ještě jsme se nenaučili říkat ani místo marmeláda rosol, a už se sypou kvóty žen a zákaz křížků na pamětních mincích (pamětních!!!).  Za koho vlastně mluví bruselští úředníci? A jakým právem?

5 1
možnosti

Právem silnějšího, které jsme jim odevzdali :-P

2 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3842x
Blog na iDnes.cz mám už nějakých pár let, ale v poslední době píšu jen tu a tam, když se sejde nápad a trocha času, což nebývá zas tak často.
Zabývám se grafickým designem a tvorbou internetových stránek, rád fotím, kreslím a maluju. Budu rád, když se podíváte na mé internetové portfolio, případně na galerii mé tvorby na deviantArtu. Provozuji web www.angrenost.cz, zabývající se světem J. R. R. Tolkiena, včetně encyklopedie, slovníku, ilustrací, diskusního fóra a dalšího. Jsem autorem webu Promonarchii.cz, která si klade za cíl představit myšlenku monarchie jako zcela moderního systému, který může i v současnosti nabídnout mnoho předností v porovnání s republikou.
Jsem členem politické strany Koruna Česká a občanského sdružení Campamento '99