Diskuse

41 / 32 / 27

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P56e96t92r 81B34e85r37g25l

27. 1. 2013 11:44

Velká karmaR^R^R^

1 0
možnosti

K. Schwanzerberg (ODA, US, Zelení, TOP 09) šest let ve vládě a 1. místopředseda toho dnešního komického spolku postaveného na nikým nevolené partě hypotékových poslanců LIDEM - to měla být změna?? Mám rád lidi co něco umí a ti co mu dělali kampaň opravdu uměli - za 14 dní jsem i já téměř zapoměl, že se na hrad dere někdo kdo má velkou odpovědnost za vývoj posledních šesti let, někdo kdo sedával s Řebíčkem a Čunkem za jedním stolem, někdo kdo s Topolánkem a Nečasem prodrbal jakoukoliv šanci na opravdové pravicové reformy. Minulá vláda zreformovala 30 kč u lékaře a dnešní v době krize vyřešila restituce, které spaly 20 let - spolustraník kandidáta na prezidenta pan Kalousek pak správně predikoval, že když udělá do bazénu díru bude potřeba více vody, ať žijí daně.

Když vše ostatní překousnu tak daně nikoliv - Zeman je možná hulvát, ale s jeho názory většinou souhlasím v 60-70% a ty zbývající překousnu, pro mne to byla jediná možná volba.

A to že se kníže neumí vyjadřovat a plácl něco (Haag) co ho stálo volby pak nění tupost voličů, ale pana Schwanzerberga, tomuto tématu se měl vyhýbat jako čert kříži. Zeman by byl naprostý blázen kdyby toho nevyužil.

0 0
možnosti

S tím nic nenaděláte. Lidé jsou  různé. Někteří jsou takové a jiní makové .............. Např. mne kdysi dávno hrozně štvalo, že nejsem v dostatečně kvalitní společnosti. Mí protihráči v desetníkovém mariáši nebyli na dostatečné úrovní a ty neustálé výhry mne přestaly bavit. ......... Ani ty desetníky to nespravily.

1 0
možnosti
Foto

Měli jste si vybrat volitelného kandidáta, pane Čadile, tohoto knížecího pankáče nezvládla dostat na Hrad ani masivní propaganda. Příště se více snažte a třeba se to podaří, zatím taháte za kratší konec !

4 6
možnosti

J60a65n 83F78r72ý82d28l

26. 1. 2013 18:17

Označovat politického dinosaura, jakým Schwarzenberg je, za šanci na změnu je naivní. Nemyslete prosím v nálepkách, které vám média a facebook vsugerovává.

6 3
možnosti

Bohužel je nám zde vydán účet v jakém stavu je většina naší populace, že se jen tak nedočkáme onoho světla na konci tunelu, tedy společnosti kde lidi spoléhají na své síly a zkušenosti, jsou konstruktivní a kreativní a nemají potřebu být ohlupování jak medií tak politiky a vytvářejí hodnoty nejen pro sebe ... .

2 1
možnosti

Velmi stupidní článek zhrzeného milence.

4 4
možnosti

A37l85e23n28a 88F82i41r10s68t

26. 1. 2013 17:24

Nyní chce Zeman několik dnů odpočívat na Vysočině. "Pak se vrátím do Prahy a se mnou se vrátí zákon," podotkl.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/milos-zeman-o-svem-vitezstvi-v-prezidentskych-volbach-p1h-/domaci.aspx?c=A130126_160126_domaci_im

O jé, další milosti a amnestie. Nebo ví snad někdo, jaký zákon měl Miloš Zeman na mysli.

4 2
možnosti

Zvykejte si pomalu na bonmoty ... :-/

5 2
možnosti

Patřím k těm 41 % - nějak jsem si neuměl vybrat mezi morem a cholerou, nic jiného k dispozici nebylo :-/

0 5
možnosti
Foto

Zvítězil ten, který věřil, že lidé pořádající hon na čarodějnice, jsou jen ubohé nicky. Mnoho lidí se postavilo proti štvavé propagandě vedené příznivci K.S.R^;-D

5 5
možnosti
Foto

Slyšte moudré  slovo.

1 2
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3842x
Blog na iDnes.cz mám už nějakých pár let, ale v poslední době píšu jen tu a tam, když se sejde nápad a trocha času, což nebývá zas tak často.
Zabývám se grafickým designem a tvorbou internetových stránek, rád fotím, kreslím a maluju. Budu rád, když se podíváte na mé internetové portfolio, případně na galerii mé tvorby na deviantArtu. Provozuji web www.angrenost.cz, zabývající se světem J. R. R. Tolkiena, včetně encyklopedie, slovníku, ilustrací, diskusního fóra a dalšího. Jsem autorem webu Promonarchii.cz, která si klade za cíl představit myšlenku monarchie jako zcela moderního systému, který může i v současnosti nabídnout mnoho předností v porovnání s republikou.
Jsem členem politické strany Koruna Česká a občanského sdružení Campamento '99