Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Darovanému koni na zuby nekoukej.

0 0
možnosti

U nás je prezidentský stolec koncipován naprosto jiným způsobem. I tatíček Masaryk, kterého blogger určitě zbožňuje, by s ním tvrdě nesouhlasil. Nemám nic proti britskému systému, je to volba Britů - panuje (nevládne) šlechtický rod, bohatí Windsorové, dříve - Sachsen-Coburg-Gotta (hannoverská větev), znělo to příliš německy. Česko a koloniální velmoc nelze naprosto srovnávat, nevím co pánové Černý a Hermánek  "oceňují". To už je bližší třeba švédský král, který je v podstatě chudý úředníček, závislý na státu.

0 0
možnosti

mám pocit,že pisatel Masaryka nezbožňuje, pokud je strany jaksi jiné. Já si taky myslím,že takové království má něco do sebe. Jeden král, a jeho potomci se ujmou vladaření po je smrti či abdikaci ve prospěch svého potomka. Myslím,že by se dalo hodně ušetřit. Každé volby stojí nějakou tu miliardu,která by se dala investovat jinak a na lepší účely

0 0
možnosti

takze kdyby Zeman drzel klapacku a nic nedaval jako jeho predchudce, tak by jste byl spokojeny a tento clanek by jste nenapsal.. Co zrusit prezidentsky urad uplne? Nebo propustit polovinu prezidentske kancelare - poslat ty lidi na pracak..bylo by to lepsi? Kdo vi.  Nasel jste onu povestnou hul na psa - ale nevim zda vam pogratulovat, nebo si myslet sve! Dobry umysl jste po zasluze potrestal!

3 0
možnosti
Foto

Hezky a pečlivě zpracované. To já neumím. Karma

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS