Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Skvělý článek a za toto úsilí o vrácení identity, stability a slušné budoucnosti této zemi velké díky.

0 0
možnosti
AK

Nemyslim, ze lze u nas vytvorit demokracii po vzoru Ameriky nebo Svycarska.  Tudiz nam zustava to co mame ted nebo neco co u nas bylo vytvoreno po staleti a nakonec hloupe prelomeno ve jmenu nejake nove idei, ktera nas za poslednich 95 let prihnala k bide.  Pokud si dokazeme priznat chyby a stavet na novych pevnych zakladech, tak by to byl dobry napad pro zamysleni.

1 0
možnosti
VH

Králové mají zůstat v pohádkách. Tam kde ještě je živí, tak mají minimální pravomoce. Alespoň ve vyspělém světě.

Mně jako potomka poddaných, by spíš zajímalo, kdy se šlechta vyrovná s potomky těch, kteří museli takto zadarmo pracovat na šlechtu. Teprve za TGM moji předci mohli pracovat na svém poli, přitom šlechtická rodina aniž by někdy kydali hnůj, či pleli plevel, tak si za podivných okolností přivlastnily i více než 100.000 ha půdy.

0 1
možnosti
JN

Furt někdo vymýšlí nový pitomosti. Stačila by přímá demokracie se schopnými a odpovědnými lidmi.

0 5
možnosti
Foto

Přímá demokracie v zemi, kde každej rok klesá úroveň vzdělanosti, lidi jsou rozdělený na dva nesmiřitelný tábory a kde je nejoblíbenější seriál Ordinace v Růžový zahradě? ;-D Jsme si to zkusili u prezidentských voleb a půlka národa neuznává volbu té druhé půlky.  Navíc to je protipól politické stability, kterou nabící monarchie. Tohle fakt nebude fungovat. A ti schopní a odpovědní lidé se najdou kde?

0 0
možnosti
AD

A78d72a 91D51e84m14k39o79v77á

14. 8. 2013 13:51

Hm, je jasné, kto by sa v našich končinách stal kráľom - niekto z bankárskej rodiny - a už by sa s tým nedalo nič robiť. Veľmi nebezpečné úvahy!8-o

0 5
možnosti
Foto

J96a18k26u61b 28R76o32t96h

14. 8. 2013 15:36

Co to plantáte, paní? Copak je rod Habsburg - Lothringen bankéřský?:-P

6 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3842x
Blog na iDnes.cz mám už nějakých pár let, ale v poslední době píšu jen tu a tam, když se sejde nápad a trocha času, což nebývá zas tak často.
Zabývám se grafickým designem a tvorbou internetových stránek, rád fotím, kreslím a maluju. Budu rád, když se podíváte na mé internetové portfolio, případně na galerii mé tvorby na deviantArtu. Provozuji web www.angrenost.cz, zabývající se světem J. R. R. Tolkiena, včetně encyklopedie, slovníku, ilustrací, diskusního fóra a dalšího. Jsem autorem webu Promonarchii.cz, která si klade za cíl představit myšlenku monarchie jako zcela moderního systému, který může i v současnosti nabídnout mnoho předností v porovnání s republikou.
Jsem členem politické strany Koruna Česká a občanského sdružení Campamento '99