Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zeman je případ, ale v tomhle mi nevadí...ale vím, že mám vyhraněný postoj k Palestinské otázce a nejen tam, tak to bude zkrátka tím.;-)

1 0
možnosti
DD

Matěji, Matěji, nějak to máte hodně pomotané - ale snite si svůj neuskutečnitelný sen a fantazírujte dál. V pořádku. Měl byste ale ubrat na své sprostotě a zdržet se těch nevychovaných invektiv k našemu řádně zvolenému prezidentovi. Minulému i současnému. Vy osobně byste se měl stydět především za tento svůj článeček a za tu svoji nevychovanost. Slušní lidé se nemají zač stydět, Vás se to ovšem netýká, tak s tím něco, ve vlastním prospěchu, udělejte.Rv

4 2
možnosti
Foto

no, o té slušnosti, tak to od vás opravdu sedí

6 1
možnosti
PK

Úroveň člověka se pozná podle toho jak slušně i když s ostrým nesouhlasem umí vyjádřit postoj k hlavě státu. Hovořit o něm jako o šaškovi v mediu je hrozné. Na jeho místě bych postupoval "diplomatičtěji", to je pravda, protože bych předpokládal, že úvaha o možném přemístění ambasády do Jeruzaléma po vyřešení konfliktu, bude vytržena z kontextu. Jinak jeho přijetí v Izraeli bylo velmi vstřícné, to nemůžete popřít. Osobně nemám rád KS, ale pokud by byl zvolen prezidentem, tak bych to respektoval a nepsal takové urážlivé bláboly. Mimochodem Váš španělský král udělal v posledních letech také pěkné faux pas.

5 0
možnosti
LH

Pane Kuchto, četl jste diskuse když se článek týkal V.Klause? Nepamatuji se že by někdo takto vystoupil proti té sprostotě s jakou se o něm psalo.

0 2
možnosti
JK

J87i61r90i 50K30u93c68e57r72a

7. 10. 2013 16:38

není opravdu nijak složité si z historie ověřit, že ani králové nebyli nic než nezvedená cháska, ovšem zbavit se jich bylo přece jen složitější, než prezidentů; na vládu jednoho nadprůměrného panovníka vychází statisticky jeden katastrofální panovník (ne-li přímo blázen nebo úchyl), dva hodně špatní a dva dejme tomu průměrní; je to u prezidentů horší? myslím si, že ne;

3 0
možnosti
KN

K64a33r91e22l 41N50o80v77á29k

7. 10. 2013 16:23

Nemusíme !

Jak prosté !

2 0
možnosti
SB

Kdybyste se trochu zajímal o historii, pane autore, tak byste věděl, kolik mezi skutečnými monarchy bylo naprostých hlupáků, úchylů, alkoholiků, nemravů, psychopatů a vyslovených zločinců. Pak byste si přestal myslet, že nějaký král na trůně bude požehnáním. I když si nedělám iluzi o inteligenci lidského davu, tak i takovýhle dav je jakous takous zárukou toho, že se na pozici hlavy státu nedostane někdo naprosto nepřijatelný.

6 1
možnosti
VS

Ten prezident je tam totiž jenom na určitou dobu, což už je taková pojistka. Naproti tomu monarchové to mají obvykle doživotně.

0 0
možnosti
ZK

Mladý muži každý má právo vyjádřit svůj názor ale tím vyjadřuje také vše o sobě.Nemůžete nikoho ponížit tím že tento názor vyjádříte ale sebe někdy ano.Každý si musí zhodnotit sám jestli vyjadřuje svůj názor nebo svoji stupiditu.Hlavně nám nepředkládejte že všichni musíme.Nemusíme a svůj názor si uděláme semi.

5 1
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3842x
Blog na iDnes.cz mám už nějakých pár let, ale v poslední době píšu jen tu a tam, když se sejde nápad a trocha času, což nebývá zas tak často.
Zabývám se grafickým designem a tvorbou internetových stránek, rád fotím, kreslím a maluju. Budu rád, když se podíváte na mé internetové portfolio, případně na galerii mé tvorby na deviantArtu. Provozuji web www.angrenost.cz, zabývající se světem J. R. R. Tolkiena, včetně encyklopedie, slovníku, ilustrací, diskusního fóra a dalšího. Jsem autorem webu Promonarchii.cz, která si klade za cíl představit myšlenku monarchie jako zcela moderního systému, který může i v současnosti nabídnout mnoho předností v porovnání s republikou.
Jsem členem politické strany Koruna Česká a občanského sdružení Campamento '99