Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Díky za tenhle článek. R^

1 0
možnosti

J42a63n 57P10a11v13e85l

3. 8. 2015 19:09

Nevím, nakolik to je pravda (upřímně řečeno, kampaň na youtube ve mě nevzbuzuje ani kapku důvěryhodnosti), ale přistoupím-li na to, že to je pravda, nějak mě to nepobuřuje.

Není to nic hezkého (a mnoho věcí v našem životě je lepší nevidět). Interrupce po třetím měsíci by také existovat neměli. Ale mám z toho ošklivý pocit, že jde jen o jednu z dalších kampaní odpůrců jakýchkoliv interrupcí.

1 1
možnosti

Zkuste googlit. Je to v USA hodně velká aféra, naše média z nějakého důvodu nezajímá.

1 0
možnosti

Ono podobná ale ne tak drastická /přeci jen nejde o člověka/ je i konzumace masa, kdyby před námi zabili telátko a pak nám z něj nabídli telecí řízek, asi by nám nechutnal tolik, jako když se to odehraje mimo naše oči a my si už jen pochutnáváme na dobrůtce.

2 2
možnosti
Foto

Nad tímhle si budu muset popřemýšlet...díky.

0 0
možnosti

Skvělý článek a naprosto pravdivý R^

2 0
možnosti

No proc to poboureni ? Protoze je to zlo. Pokud se stanou organy obchodovatelnym zbozim a poptavka preroste nabidku, vzroste cena tak, ze se stane lukrativni pro organizovany zlocin.

3 0
možnosti
Foto

Zlo je i loupež a přesto je to zde legalizované formou daní.

0 1
možnosti

Karma. Jinak, nevšimla jsem si o tom v českých médiích ani řádku. V Polsku i silně komerční a obvykle velmi antikonzervativní a anticírkevní TVN mělo o tom alespoň reportáž. Je to opravdu velký skandál.

4 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3842x
Blog na iDnes.cz mám už nějakých pár let, ale v poslední době píšu jen tu a tam, když se sejde nápad a trocha času, což nebývá zas tak často.
Zabývám se grafickým designem a tvorbou internetových stránek, rád fotím, kreslím a maluju. Budu rád, když se podíváte na mé internetové portfolio, případně na galerii mé tvorby na deviantArtu. Provozuji web www.angrenost.cz, zabývající se světem J. R. R. Tolkiena, včetně encyklopedie, slovníku, ilustrací, diskusního fóra a dalšího. Jsem autorem webu Promonarchii.cz, která si klade za cíl představit myšlenku monarchie jako zcela moderního systému, který může i v současnosti nabídnout mnoho předností v porovnání s republikou.
Jsem členem politické strany Koruna Česká a občanského sdružení Campamento '99